Bestellen

Zacharia De herziene uitgave Profeet Zacharia 511 pagina's ISBN 90-9013121-3 uitgegeven door PMI Boeken € 59,50

Zacharia

Er is een nieuwe en geheel gereviseerde editie van Zacharia die het Eindtijd-element van de profetie nog beter neerzet. Dat wordt ondersteund door nieuwe kennis die het boek Zacharia veel duidelijker doet spreken.  

Zacharia behoort tot de zogenaamde kleine profeten. Deze kwalificatie is niet op basis van de inhoud gemaakt, maar slaat op de omvang van het geschrift. Indien echter het eerste criterium wordt aangehouden, dan behoort dit bijbelboek tot de grootste profeten. Aan weinigen is namelijk een zo gedetailleerde blik in de toekomst gegund als aan de profeet Zacharia.

Naast enige berichten en profetieën voor de toenmalige tijd, schildert het boek Zacharia in haast zuinige bewoordingen de laatste jaren voor de wederkomst van Christus, de wederkomst zelf en het begin van het toekomstige Godsrijk.

Zacharia verstrekt in slechts 14 hoofdstukken een vloedgolf aan informatie en hij doet dit buitengewoon gedetailleerd. Daarin is dit profetische boek zeer afwijkend van bijvoorbeeld De Openbaringen aan Johannes, een bijbelboek, dat over dezelfde dingen handelt, want daar wordt de toekomst in grote streken op het doek gezet en veelal voorbij gegaan aan het detail.

De auteur neemt u mee op een speurtocht door de jongste grondtekst van dit boek en dan gaat er een geheel nieuwe wereld open. De profeet Zacharia toont de toekomst en laat ons getuige zijn van verbijsterende gebeurtenissen, die het aanzien van de wereld zullen veranderen. 

Klik hier om een passage te lezen uit de bespreking van hoofdstuk 14.